YEUX MEDIA HEEFT ALLES ONDER ÉÉN DAK

video yeux media

Beeld zegt meer dan duizend woorden!

Yeux Media is een expert op audiovisueel gebied zo produceren we o.a. bedrijfsfilms, commercials, instructievideo’s en natuurlijk complete televisieformats en documentaires. Bij de uitwerking van uw of ons idee is storytelling essentieel en begeleiden we u tijdens het volledige traject.

Yeux Media is een gecertificeerd Google en YouTube partner en kan u perfect adviseren met uw video marketing strategie. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Video laat een professionele indruk op potentiële klanten achter en zet u mensen aan tot actie.

Lees Meer
yeux media online marketing

Altijd on-top-of-mind bij de juiste doelgroep!

Yeux Media ontzorgt de klant op het gebied van het opzetten van het account, de campagne, de content, de facturatie en de rapportages. En tegelijkertijd zorgen we voor het halen van het optimale resultaat uit elke campagne.

De online marketing van Yeux Media is op te splitsen in:

  • Google Adwords
  • Facebook en/of Instagram
  • YouTube

Yeux Media is een gecertificeerd Google Partner gespecialiseerd in video- en online marketing. We hebben voortdurend contact om een optimale samenwerking te bewerkstelligen.

Lees Meer
Yeux Media WordPress Webdesign

Een professionele website en niet te veel betalen?

U wilt overal betrouwbaar overkomen met uw bedrijf. Dus ook online. Met de professionele en betaalbare webdesign abonnementen helpen wij ondernemers. Yeux Media bouwt een complete website voor slechts € 399,-. Daarna betaal je maandelijks slechts € 45,- voor het website abonnement incl. de updates, backups en service. Daarmee zijn wij één van de goedkoopste aanbieders van professionele websites in Nederland.

Ook kunt u bij Yeux Media terecht voor een complete webshop. Wij hebben namelijk ook een webshop abonnement ontwikkeld. Voor slechts € 95,00 per maand breidt u uw website al uit met een complete webwinkel.

Lees Meer

OVERTUIGD? VRAGEN?
WE MAKEN GRAAG VRIJBLIJVEND KENNIS MET U.

MAAK EEN AFSPRAAK