Project Description

Professioneel een website laten maken en niet te veel betalen?

U wilt overal betrouwbaar overkomen met uw bedrijf. Dus ook online.

Met de professionele en betaalbare webdesign abonnementen helpen wij ondernemers. Yeux Media bouwt een complete website voor slechts € 399,-. Daarna betaalt u maandelijks slechts € 45,- voor het website abonnement incl. de updates, backups en service.

Daarmee zijn wij één van de goedkoopste aanbieders van professionele websites in Nederland.

NEEM NU EEN ABONNEMENT

Gebruiksvriendelijk Responsive Design

En de designs zijn …

simpelweg mooi

Website abonnement

Basis

45,00mnd
  • Je krijgt een compleet basis servicepakket waarmee jouw website professioneel online staat. De start-up kosten zijn €399,-

Premium

75,00mnd
  • Je krijgt een compleet uitgebreid servicepakket waarmee jouw website professioneel online staat. De start-up kosten zijn €799,-

Slimme Interface

We bouwen heldere, gebruiksvriendelijke websites in WordPress. Clean, conversiegericht, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit! Bij het ontwikkelen en ontwerpen ligt onze focus op de perfecte ervaring van de eindgebruiker; jouw doelgroep staat in het middelpunt. Binnen WordPress is het ook eenvoudig om de inhoud van je website te bewerken, pagina’s toevoegen en nieuwsberichten publiceren. We gaan voor maximaal rendement!

WooCommerce Webshop

Ook kunt u bij Yeux Media terecht voor een complete webshop. Wij hebben namelijk ook een webshop abonnement ontwikkeld.

Voor slechts € 95,00 per maand breidt u uw website al uit met een complete webwinkel. Yeux Media ontwikkelt mooie, veilige en snelle webshops in het WooCommerce platform welke makkelijk te gebruiken is.